Vijftig vragen over logisch redeneren om je voor te bereiden op de LSAT (Law School Admission Test) (Paperback)

Vijftig vragen over logisch redeneren om je voor te bereiden op de LSAT (Law School Admission Test) By Philip Martin McCaulay Cover Image
$19.20
Usually Ships in 1-5 Days
(This item cannot be returned.)

Description


Bereid je nauwkeurig voor op de Law School Admission Test (LSAT) en verscherp je logische redeneervaardigheden met LSAT logisch redeneren vragen. Dit boek bevat een uitgebreide verzameling van vijftig voorbeeldvragen over logisch redeneren, die zorgvuldig zijn samengesteld om de vragen te weerspiegelen die je vaak tegenkomt op de LSAT.
  • Realistische LSAT-oefening: Ons boek geeft je een gevarieerd aanbod van vragen over logisch redeneren die sterk lijken op de vragen waarmee je te maken krijgt op de LSAT. Oefenen met authentieke vragen in LSAT-stijl is essentieel om je streefscore te halen.
  • Vaardigheid opbouwen: Elke vraag is ontworpen om je logisch redeneervermogen uit te dagen en te verfijnen. Je zult verschillende soorten vragen tegenkomen, van het versterken en afzwakken van argumenten tot het identificeren van aannames en het trekken van geldige conclusies.
  • Grondige uitleg: Voor elke vraag bieden we gedetailleerde uitleg die je door het denkproces leidt dat nodig is om tot het juiste antwoord te komen. Het begrijpen van de logica achter elke vraag is cruciaal voor LSAT-succes.
  • Prestatieverbetering: Consequent oefenen met ons boek helpt je om je logische redeneervaardigheden te verbeteren, verbeterpunten te identificeren en uiteindelijk je LSAT score te verhogen.

Of je nu net begint met je LSAT voorbereiding of je logische redeneervaardigheden wilt verfijnen, deze voorbeeldvragen zijn een onmisbare bron. Rust jezelf uit met de hulpmiddelen die je nodig hebt om uit te blinken op de LSAT en je plek op de Law School van je dromen veilig te stellen. Begin vandaag nog en effen de weg naar een succesvolle juridische carri re.

Philip Martin McCaulay is auteur en expert op verschillende gebieden. Hij biedt een schat aan kennis en ervaring om mensen te helpen slagen voor hun professionele examens en hun certificeringsdoelen te bereiken. Zijn carri re als auteur beslaat examens voor de effectenindustrie, vastgoedexamens, therapeutische massage, cosmetologie, Chartered Financial Analyst (CFA) en de toelatingstest voor de rechtenfaculteit, waarmee hij zijn uiteenlopende expertise en toewijding om anderen te helpen slagen laat zien.


Product Details
ISBN: 9798874356361
Publisher: Independently Published
Publication Date: January 8th, 2024
Pages: 154
Language: Dutch
Series: LSAT