Cultura Valorii (Paperback)

Cultura Valorii By Silviu Vasile Cover Image
$15.07
Email or call for price.

Description


Creșterea accesului la resurse sau descoperirea de noi resurse duce la creșterea nevoilor, la satisfacerea acestora și, n cele din urmă, la creșterea beneficiilor personale și profesionale. nmulțirea resurselor devine un deziderat pentru oricine nțelege progresul. Orice modalitate de a face acest lucru este ncercată și testată de cei care caută neobosit succesul. Campionii au, de asemenea, un interes deosebit pentru multiplicarea valorii, oameni care au nțeles să investească imediat n tehnici de dezvoltare personală și să-și crească valoarea n mod constant.

n plan orizontal, tot ce poți face este să ajungi la 100%; nu poți depăși acest nivel oric t de mult te-ai strădui, nu poți depăși 100%, iar pentru a ajunge la acest nivel, trebuie să fii unul dintre cei mai buni. Pe verticală, folosind multiplicatori, poti crește procentele. Poți multiplica o valoare de 80%, ridic nd-o la cinci niveluri și obțin nd 400%. Aceasta este logica n care g ndesc, adesea intuitiv, superstarurile din orice domeniu.

Există acum suficiente informații pe care le putem aplica chiar acum pentru a ne ajuta să obținem cele mai bune rezultate, reduc nd riscurile și maximiz ndu-ne șansele de succes. Acum putem să ne multiplicăm valoarea.

Succesul nu este un eveniment nt mplător; este un proces care durează și necesită un consum semnificativ de resurse personale. Succesul necesită o investiție constantă de timp, bani și energie. Nimeni nu garantează succesul, deoarece acesta depinde de mulți factori, unii dintre ei aleatori; cu toate acestea, liderii pot vedea evoluția și dinamica evenimentelor n viitor datorită viziunii lor n timp și spațiu. Dacă vă doriți să aveți succes, vă puteți crește constant șansele de reușită. Una este să ai 15% șanse de reușită și alta este să ai 75% șanse. Cu c t șansele tale sunt mai mari, cu at t ești mai aproape de reușită.

Unele valori universale nu au o valoare exactă. Există valori specifice și valori incerte. Atunci c nd investești n anumite valori, ți sporești ncrederea n forțele tale și ți alimentezi entuziasmul.Product Details
ISBN: 9798201658007
Publisher: Silviu Vasile
Publication Date: August 3rd, 2022
Pages: 122
Language: Romanian