Niemand Ziet Het Helder: Een simpele handleiding om je gezond verstand weer te gebruiken. (Paperback)

Niemand Ziet Het Helder: Een simpele handleiding om je gezond verstand weer te gebruiken. By Nobody Cover Image
By Nobody
$20.00
Usually Ships in 1-5 Days
(This item cannot be returned.)

Description


Niemand ziet het helder

Een mix van mysterie, plezier, humor en "wijze woorden" die je in totale verbijstering zullen achterlaten.


Een simpele handleiding om je gezond verstand weer te gebruiken. Niemand ziet het helder is bedoeld om je bewuster te maken als mens, en zo iets beter te begrijpen wat er om je heen gebeurt.


In wat voor wereld leven we eigenlijk? En is dit echt onze keuze of is het zo bedoeld? En als het zo bedoeld is, door wie dan, en waarom?' Dit zijn allemaal vragen waar je antwoorden op gaat krijgen na het lezen van 'Niemand ziet het helder'.


Dit boek van 80 pagina's leert je in korte hoofdstukken, aangevuld met handige wetenswaardigheden en quotes, hoe je de controle over je leven terugneemt.


Hoe helpt dit boek?

  • Het onthult het mysterie van je bestaan
  • Het geeft heldere antwoorden op raadselachtige vragen
  • Het laat je zien hoe we onbewust gestuurd worden


BESTE MYSTERIE BOEK over het leven voor jongeren van 13 tot 17 jaar. Maar voor iedereen, van jong tot oud, zijn er mooie inzichten en aha momenten in het boekje verborgen die je met plezier zult lezen.


De grap van dit boekje is dat de lezer zichzelf herkent in de hoofdpersoon, 'Niemand'. Niemand' is een inspirerend individu met krachtige spirituele vaardigheden, die ernaar streeft om de perceptie van mensen over wereldse geneugten te veranderen. In het fascinerende en toch simpele boekje "Niemand ziet helder" laat hij zien waarom autoriteiten ons be nvloeden, hoe dit gebeurt, en hoe je hiermee om kunt gaan.


"Het plezier in het leven zijn vaak de onverwachte gebeurtenissen. Waarom niet een beetje helpen om het wat vrolijker te maken? Laten we een beetje bewegen zonder echt iets te doen."Product Details
ISBN: 9789083270500
ISBN-10: 9083270505
Publisher: Www.Nobodyisdivine.com
Publication Date: September 5th, 2022
Pages: 84
Language: Dutch